Актуални оферти|Изтекли оферти
14.90 лв.
Стойност: Отстъпка:
30.00 лв. 50 %
Взети ваучера:
1
Офертата е изтекла


Ако си падаш по ретро стила от началото на XX век, ти знаеш, че колелото на историята повтаря модните течения периодично, връщайки ни често в годините назад.
Днес имаме за теб комплект от колие, двоен нагаждащ се пръстен и чифт обеци от модерната напоследък Ню Йоркска линия "MUSTACHES" в златен емайл с катранено черни отливки на мустачки в стил "Еркюл Поаро. Просто бъди различна, бъди рядко модерно "ретро".

Условия за ползване:

Ваучерът важи за комплект от елегантн колие, пръстен и чифт обеци "MUSTACHES" в чудесна подаръчна кутийка. Продуктът може да се получи срещу разпечатан ваучер от офиса на Gsmorder.com или да се поръча доставка с куриер. Доставка се заявява на сайта на www.gsmorder.com, в горния ляв ъгъл "изпрати ваучер" се задават номер на ваучер, имена, телефон на получател, както и адрес за доставка. Доставката се извършва от куриерска фирма СПИДИ АД за 1-2 работни дни, струва 4 лв и се заплаща на куриера при получаване. Gsmorder съветва - поръчвайте повече от един продукт с една доставка, спестявайте куриерски разходи.
Gsmorder.com е онлайн магазин за нови и оригинални мобилни телефони, аксесоари, електроника, техника и консумативи за дома, здравето и детето с гарантиран произход, качество и гаранция. Тук може да пазарувате спокойно и на възможно най-добрите цени.

Предоставено от:
Смарт Глобал Трейдинг ООД

Смарт Глобал Трейдинг ООД, мобилни телефони, електроника, техника и консумативи за дома, здравето и детето. Тук може да пазарувате спокойно и на най-добри цени с гаранция за качество на стоките.

Адрес:
София, бул. „Цариградско шосе“ 113А, печатница Лито Балкан, ет. 3, стая 2
Работно време:
Понеделник-петък: 10.00-18.00 часа
Телефон:
(02) 465 25 34
Мобилен:
0894 333 010
E-mail:
tupkanica@tupkanica.com
Facebook:
https://www.facebook.com/tupkanica


Други предложения
0 лв.
ИЗГОДНО
Изтича след:
Абонирай се за офертите ни:
Можеш да се отпишеш по всяко време.
Няма да предоставим данните ти на никой друг!
Колективно пазаруване, намаления, ексклузивни промоции, топ цени, подаръци, техника, gsm, тъпканица, изгодно, оферта, гаранция, ваучер, наложен платеж